ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

Νέα Ενημερωτική Ιστοσελίδα για το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στην διεύθυνση www.domesperisteri.gr . Στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται οι δομές, παρέχονται πληροφορίες για τους ωφελούμενους ενώ δίνονται πληροφορίες για εθελοντές και για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην μεγάλη αυτή κοινωνική συνεισφορά. Σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και αναμένουμε τις παρατηρήσεις σας.   

Οι δομές λειτουργούν στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και αποτελείται από τη σύμπραξη, της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. του κοινωνικού συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και τον Δήμο Περιστερίου και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr ).