ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς προσκεκλημένους της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου όταν τους υποδέχθηκε ο Άγιος Βασίλης και το Θέατρο της Ημέρας στα Γραφεία των Δομών στη οδό Ρούσβελτ 17 στο Περιστέρι.

Οι σπουδαστές από το Θέατρο της Ημέρας έπαιξαν με τα παιδιά και συμμετείχαν όλοι μαζί σε διαδραστικό μαγικό παραμύθι.

Η Γιορτή έφερε Χαμόγελα και Χαρά στα παιδιά των ωφελουμένων αυτές τις Άγιες ημέρες.

Στην Παιδική Γιορτή παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου κ. Κορόγιαννη Πολυξένη την οποία και ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή της.

Ο Άγιος Βασίλης χάρισε σε όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν Χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Την γιορτή διοργάνωσαν τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου οι κ.κ. : Λένα Παγώνη, Σοφία Εφεντάκη, Φωτεινή Κλαράκη και Κώστας Κορμπής υποστηριζόμενοι από την Πρόεδρο του Φορέα Υλοποίησης του Προγράμματος την κα. Βασιλική Θώδα και τον Συντονιστή κ. Παναγιώτη Μαργαρώνη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους κ.κ. : Χριστίνα Λιόγαρη ( παραμύθι ) τους Σπουδαστές Κάτια Μακρυκώστα ( βασική εμψυχώτρια ), Ελευθερία Στουπάκη, Πόπη Παπαδάκου, Μαρία Καστρινάκη, Δήμητρα Περάκη, Χριστίνα Σαλαγιάννη, Σοφία Γατσέλου, Ελένη Μητσιάλη και τον Γιώργο Μαλεσιάγκο για την ευγενική τους προσφορά να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .