ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Για άλλη μία φορά η συνεργασία του Φορέα μας με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μπορούμε» οδήγησε σε μια μεγάλη χορηγία φρούτων, ψαριών, αυγών και λαχανικών από τη Λαϊκή  του Περιστερίου που λειτουργεί κάθε Τετάρτη επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Δομή του Κοινωνικού Συσσιτίου Περιστερίου. Τα εν λόγω προϊόντα θα καλύψουν ανάγκες των ωφελουμένων των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αυτή αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον οργανισμό «Μπορούμε» και κάθε πωλητή της λαϊκής αγοράς ξεχωριστά, για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1Α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.