ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου εδραιώνει τη συνεργασία του με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Περιστερίου (ΣΔΕ)

Ιδιαίτερη τιμή για την Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου αποτελεί η επίσκεψη του Ψυχολόγου-Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΣΔΕ Περιστερίου, κου. Βίκτωρα Κούκη, στο χώρο των γραφείων μας.

Στην κοινή αυτή συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων για να διαδοθεί η σημασία και η συμβολή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ανάμεσα στους κατοίκους του Περιστερίου που αναζητούν ευκαιρίες για μάθηση.  Η Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου είναι υποστηρικτής της ιδέας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και πρόθυμη να ενισχύσει το έργο του αλλά και να ωφελήσει τους μαθητές του μέσα από τη δραστηριότητά της.

Ευχαριστούμε το ΣΔΕ Περιστερίου για την άψογη συνεργασία και ευελπιστούμε σε ανάλογες ενέργειες από όλο και περισσότερους φορείς.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί  στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )