Η Τράπεζα Χρόνου συνεχίζει να ενημερώνει για τις δράσεις της

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Η Τράπεζα Χρόνου συνεχίζει να ενημερώνει για τις δράσεις της

Τα Στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου συνεχίζουν να ενημερώνουν τους κατοίκους του Περιστερίου για τον τρόπο που η  λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου μπορεί να ωφελήσει τον καθένα μας.

Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε  με τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής.  Διευθυντές, δάσκαλοι και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή μας και μας φιλοξενούν στο χώρο των Σχολείων ώστε να τους ενημερώσουμε για την Τράπεζα Χρόνου και από κοινού να συζητήσουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας μας.

Ευχαριστούμε το 22ο, 26ο και 10Ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για την υποστήριξή τους.

Επίσης, η προσπάθεια μας βρίσκει υποστηρικτές στο 21ο, 6ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Αξίζει να τονίσουμε τις εύστοχες προτάσεις που όλοι τους πραγματοποιούν προς την Τράπεζα Χρόνου ώστε να εμπλουτίσει τις δράσεις της και να κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία της στο Περιστέρι.  Η συγκεκριμένη ενέργεια σηματοδοτεί το ενδιαφέρον τους για την Τράπεζα Χρόνου και την πεποίθησή τους ότι θα εδραιωθεί στην καθημερινότητα του Περιστερίου.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί  στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )