ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Η Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου επιθυμώντας να κάνει γνωστή τη δραστηριότητά της στους κατοίκους του Περιστερίου συνεχίζει να συνεργάζεται με τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας.

Η θετική ανταπόκριση διευθυντών και δασκάλων να ενημερωθούν για τον τρόπο που η Τράπεζα Χρόνου παρεμβαίνει σε καταστάσεις Φτώχειας, είναι ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθειά μας.

Στους συμπαραστάτες μας έρχονται να προστεθούν τα 19ο, 24ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία του Περιστερίου.

Η προσπάθειά μας μέρα με τη μέρα στηρίζεται από όλο και περισσότερους ανθρώπους γεγονός το οποίο ενισχύει τη δράση μας και το σκοπό της Τράπεζας Χρόνου.  Καλούμε και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς φορείς του Περιστερίου να συμμετάσχουν στην κίνησή μας αυτή.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί  στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )