Συνεργασία της Τράπεζας Χρόνου με τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ)

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Συνεργασία της Τράπεζας Χρόνου με τη

Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ)

Από την καθημερινή συναναστροφή μας με τους ωφελούμενους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, εισπράττουμε την ολοένα και πιο έντονη επιθυμία τους για δημιουργική απασχόληση των ίδιων, αλλά και των παιδιών τους.

Τα «Εργαστήρια Δημιουργίας 2013-2014» της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής  Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) υποστηρίζουν την ανάγκη των κατοίκων του Δήμου μας για δραστηριοποίηση, με μια σειρά από ενδιαφέροντα μαθήματα. Οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδικά εργαστήρια με ποικίλη θεματολογία. Τα εργαστήρια Χορού, Ζωγραφικής και Θεάτρου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε την άψογη συνεργασία μας με τους υπαλλήλους της ΔΕΠΑΔΠ, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν, μας ξενάγησαν στο χώρο τους (πρώην Γήπεδο Πυγμαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και νυν «Θέατρο Πολιτών») και παράλληλα μας ενημέρωσαν για τη διαδικασία συμμετοχής στα Εργαστήρια, ώστε με τη σειρά μας να πληροφορήσουμε τους ωφελούμενους των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας Περιστερίου.

Μέσω της συνεργασίας μας αυτής, ο Δήμος Περιστερίου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αμέριστη υποστήριξή του προς το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου.

Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα των Εργαστηριών μπορείτε βρείτε στο τηλ. 210-5779049 (Παπαρηγοπούλου 94. Περιστέρι) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου www.peristeri.gr

Στο δίκτυο λειτουργούν, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Οι Δομές λειτουργούν στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).