ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ

Την έμπρακτη προσφορά στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης του Περιστερίου αποδεικνύει συνεχώς κατάστημα Οπτικών του Περιστερίου το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

θα θέλαμε όμως και εμείς με της σειρά μας να ευχαριστήσουμε την ιδιοκτήτρια του καταστήματος για αυτήν την ανιδιοτελή κίνηση της.

Η ανιδιοτελή κίνηση της να προσφέρει εντελώς δωρεάν γυαλιά οράσεως και άλλα είδη τα οποία είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών ωφελούμενου του δικτύου μας αποτελεί μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Το Γραφείο Διαμεσολάβησης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Τράπεζα Χρόνου και το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).