ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ORTHOLAND A.E

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ORTHOLAND A.E

Με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου στις εγκαταστάσεις της Ortholand A.E, επισφραγίστηκε η άψογη συνεργασία του Δικτύου μας με την Εταιρεία Ορθοπεδικών Ειδών.

Οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Ortholand A.E ανταποκρίθηκαν αμεσότατα στην επιθυμία μας για μία προσωπική συνάντηση μαζί τους. Μας υποδέχθηκαν στο χώρο εργασίας τους, και μάλιστα σε ώρα αιχμής για εκείνους, με τους καλύτερους όρους. Όλα τα μέλη του προσωπικού, μας φιλοξένησαν και μας ξενάγησαν στο χώρο τους εκφράζοντάς μας τη θετική διάθεσή τους και την υποστήριξή τους προς τις Δομές μας.

Κατά την παραμονή μας στην Εταιρεία το κλίμα ήταν απόλυτα οικείο για εμάς και όλο το προσωπικό επέδειξε την προθυμία να μάθει περισσότερα για τη Λειτουργία των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Περιστερίου.

Εκ μέρους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, αλλά και των ωφελουμένων αυτού, ευχαριστούμε την Εταιρεία ORTHOLAND A.E για την αέναη διάθεση της να υποστηρίξει την προσπάθειά μας.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Ortholand A.E

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .