ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Στα πλαίσια της διασύνδεσης και της συνεργασίας των Δικτύων Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης ανά την Ελλάδα, τα στελέχη της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου Περιστερίου ευχαριστούν θερμά τους συναδέλφους τους των αντίστοιχων δομών των Δικτύων Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αγίων Αναργύρων-Καματερού-Φυλής, Αχαρνών, Ζωγράφου, Κρωπίας και Ωρωπού με τα οποία έχει αναπτυχθεί μια σημαντική συνεργασία στην εύρεση φαρμάκων αναγκαίων για τους ωφελούμενους του Δικτύου. Επιπλέον, ευχαριστούν τα στελέχη της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου Καλαμάτας και Δραπετσώνας-Κερατσινίου-Περάματος για τη μεγάλη προθυμία με την οποία δέχτηκαν να συνεργαστούν μαζί τους. Τέλος, ευχαριστούν ιδιαίτερα το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου για την άμεση ανταπόκρισή τους στην αναζήτηση ενός φαρμάκου απαραίτητου για μία ωφελούμενη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η αλληλεγγύη και η συνεργασία μεταξύ των Δικτύων είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φτώχειας σε πανελλαδικό επίπεδο, στο μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό που αυτή καθίσταται δυνατή.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .