ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Η εταιρία « Pro Πιτολιχουδιές ΕΠΕ », που εδρεύει στο Μοσχάτο, προσέφερε προϊόντα σφολιάτας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου. Το προϊόν παρελήφθη από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα διατεθεί στους ωφελούμενους του Προγράμματος, στη προγραμματισμένη μηνιαία διανομή τροφίμων για το μήνα Μάρτιο 2014.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία «  Pro Πιτολιχουδιές ΕΠΕ » για την ευγενική χορηγία και την εμπρακτη συμπαράσταση της στους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης. Ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας, που μόνο στόχο έχει την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών δομών.

Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου θα βρίσκονται πάντοτε κοντά σε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν την βοήθεια στον συνάθρωπο.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .