ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου επισκέφτηκαν το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. Σκοπός της συνάντησής μας ήταν η πληροφόρηση μας σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ιατρείου.  Επίσης, από την πλευρά μας ενημερώσαμε το προσωπικό του Ιατρείου για τις Δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου. 

Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές (ιατρικό-επιστημονικό προσωπικό και γραμματειακή υποστήριξη). Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους  κατά κύριο λόγο σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε την κα. Κ. Μινασιάν- εθελόντρια γραμματέα για την ευγενική υποδοχή της και για την εποικοδομητική μας συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-4960790.  Το Ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 9.30π.μ έως τις 8.30μ.μ και βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα στον Κορυδαλλό (Πλ. Μέμου).

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .