ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου παρευρέθησαν στην Παιδική Πολυκλινική Αθηνών τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014. Η κα. Λιόντου Ελένη-Επισκέπτρια Υγείας μας υποδέχτηκε στο χώρο της Κλινικής και μας ενημέρωσε για τη λειτουργία της.

Η Παιδική Πολυκλινική εξυπηρετεί ανασφάλιστα παιδιά έως 14 ετών. Στελεχώνεται από τις εξής ειδικότητες ιατρών: Παιδίατρο, Οφθαλμίατρο και Οδοντίατρο. Στο προσωπικό, επίσης, εντάσσονται Νοσηλεύτριες και Επισκέπτριες Υγείας.  Επιπλέον, παρέχονται γυναικολογικές εξετάσεις (Τεστ ΠΑΠ) σε ασφαλισμένες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210-5223775 ή στη διεύθυνση Καρόλου 16, Μεταξουργείο (πλησίον στάσης Μετρό).   

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .