ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε τετραήμερο “Bazaar” ρούχων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του. Διανεμήθηκαν χειμερινά είδη ένδυσης-υπόδησης και παιχνίδια  σε άτομα που ανήκουν σε  κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Τα προϊόντα αυτά θα καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες της καθημερινότητας τους με σκοπό να τη βελτιώσουν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά  τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .