ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ P&G

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ P&G

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου παρέλαβε μεγάλη ποσότητα προϊόντων από την εταιρεία PROCTER & GAMBLE HELLAS.Τα προϊόντα αυτά αφορούν  βρεφικές πάνες, είδη ατομικής υγιεινής και καθαρισμού και τα οποία θα διατεθούν άμεσα στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία PROCTER & GAMBLE HELLAS για την ανιδιοτελή προσφορά της και για την έμπρακτη υποστήριξη της στο έργο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .