ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το Εργαστήριο Τροφίμων της κ. Ελένης Νικολοπούλου προσέφερε μεγάλη ποσότητα  κατεψυγμένων τροφίμων  στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου. Τα εν λόγω είδη θα  καλύψουν ανάγκες των ωφελουμένων των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου.  Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5757209 και στo e-mail pantopolio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Ορχομενού 8, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.