ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκτακτη διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος, τα κατεψυγμένα προϊόντα που προσέφερε στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου το Εργαστήριο Τροφίμων της κ. Ελένης Νικολοπούλου.

Η έκτακτη διανομή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Παχατουρίδης ενημέρωσε το τηλεοπτικό για τις Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στο Δήμο Περιστερίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη καθώς και όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές, για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός υφίστανται στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Το προσωπικό και οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στο συνάνθρωπο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου στηρίζει σε μηνιαία βάση δεκάδες κατοίκους του Δήμου Περιστερίου, προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές και χορηγίες.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5757209 και στo e-mail pantopolio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Ορχομενού 8, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.