ΔΩΡΕΑ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤHN «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤHN «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ»

Τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής τους δράσης προσέφεραν στην «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» , ανδρικά, γυναικεία και παιδικά είδη ένδυσης-υπόδησης ,ώστε να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης. Το πλήθος των ενδυμάτων και των υποδημάτων προέρχονται στο σύνολό τους από δωρεές και χορηγίες γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας και τους εθελοντές, για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος.

Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω – Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).