ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Η Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου πρόσφερε αποκριάτικες στολές στα παιδιά των ωφελούμενων. Τα εν λόγω είδη προσφέρθηκαν στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Περιστερίου. Μέσα σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα τα παιδιά έλαβαν τις αποκριάτικες στολές για τις απόκριες. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας. Ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .