ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου για το μήνα Φεβρουάριο. Διανεμήθηκαν τρόφιμα, γλυκίσματα, αναψυκτικά, κονσέρβες, απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής, σε πολίτες που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη συμπαράσταση της Προέδρου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου κ. Κορόγιαννη Πολυξένη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τους εθελοντές και τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χωρίς την οποία τίποτα δε θα ήταν εφικτό.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .