ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Δωρεά μεγάλης ποσότητας και αξίας σε τρόφιμα, αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά, πραγματοποίησε η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου. Η ενέργεια αυτή, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Προσφοράς της Εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με σκοπό τη στήριξη Οικονομικά αδύναμων Οικογενειών.  Η επιτυχημένη αυτή δράση της εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανακούφισε τους Συνανθρώπους μας που είχαν μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα, απάλυνε τον πόνο τους κατά την διάρκεια των Εορτών των Χριστουγέννων και απέδειξε ότι η Αλληλεγγύη και η Αγάπη είναι δύο πολύ σημαντικές έννοιες με βαθιές ρίζες, παρότι η κρίση συνεχίζει να ταλανίζει τη χώρα μας.

Τα προϊόντα, παρελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διατέθηκαν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στη χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ‘’ ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ’’ για την υποστήριξη και την έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης. Το προσωπικό και οι εθελοντές των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Περιστερίου, συνεχίζουν να υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στον συνάνθρωπο. 

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-578.6870 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .