ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ‘’ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’’ προσέφερε δωροεπιταγές προκειμένου να ενισχυθεί  με τρόφιμα το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου. Τα τρόφιμα που αγοράστηκαν, ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα είναι διαθέσιμα στους ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στην επόμενη προγραμματισμένη διανομή τροφίμων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την παραπάνω αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την έμπρακτη συμπαράστασή της στο έργο που επιτελούν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας. Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω – Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr).