ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε “Bazaar” ρούχων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του. Διανεμήθηκαν χειμερινά είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, γυναικείες τσάντες και είδη οικιακού εξοπλισμού, σε άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Τα προϊόντα αυτά θα καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες της καθημερινότητας τους, με σκοπό να τη βελτιώσουν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τους εθελοντές, για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .