ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Ολοκληρώθηκε η διανομή Πορτοκαλιών στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετά από την προσφορά που πραγματοποίησε η εταιρία Εισαγωγές-Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων Σούρσος Α.Ε. .

Τα πορτοκάλια μοιράστηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του Τοπικού Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στην Αττική .

Αποτελεί μέρος του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Οι ωφελούμενοι μας μετέφεραν τις ευχαριστίες τους προς τον δωρητή και εμείς για ακόμα μια φορά  ευχαριστούμε την εταιρία Σούρσος Α.Ε. για την προσφορά της.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 ( www.koinoniasos.gr ) είτε στο Τοπικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-5771176 (www.kipoda.gr www.edra-coop.gr  ).