ΔΩΡΕΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ

Μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποίησε η εταιρία Εισαγωγές-Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων Σούρσος Α.Ε. με την δωρεάν παραχώρηση 5.800 kg πορτοκαλιών Valencia.

Τα πορτοκάλια παρέλαβε το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του Τοπικού Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στην Αττική .

Αποτελεί μέρος του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστούμε την εταιρία Σούρσος Α.Ε. που επικοινώνησε με το Εθνικό Δίκτυο και προχώρησε στην προσφορά των προϊόντων .

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης το τηλ. 801-1122-444 ( www.koinoniasos.gr ) είτε στο Τοπικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-5771176 (http:koinonikesdomesper.blogspot.gr ).