ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Η Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου στην προσπάθειά της να αντιδράσει με το δικό της τρόπο ενάντια στη Φτώχεια ενημερώνει ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο Περιστέρι για τη λειτουργία και τους σκοπούς της.  Με τον τρόπο αυτό όλο και περισσότερα άτομα θα γνωρίσουν τη νέα αυτή Δομή του Δήμου μας και συμπορευόμενοι θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις δυσκολίες της εποχής μας.

Στα πλαίσια της ενέργειας αυτής πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με δασκάλους και μέλη από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου , 31ου  και 20ου  Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Η διαθεσιμότητα των σχολείων να ενημερωθούν για το νέο Πρόγραμμα που λειτουργεί στην περιοχή του Περιστερίου δηλώνει το ενδιαφέρον τους για καινοτόμες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να ωφελήσουν γονείς, μαθητές και συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Ευελπιστούμε πως όλο και περισσότεροι σχολικοί φορείς θα προβούν σε αυτό το αρχικό, αλλά πολύ σημαντικό βήμα, για να γνωρίσουν την Τράπεζα Χρόνου.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-5771176 (www.kipoda.gr   www.edra-coop.gr  ).