ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου διοργανώνουν τη Δευτέρα  20 Μαΐου 2013 ωρα 20.30 στο Αλσος Περιστερίου , μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, που θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στην προσπάθεια συμμετέχει και το Τοπικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, το οποίο αποτελείται από τη σύμπραξη δύο μη κερδοσκοπικών φορέων, της ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ. και του κοινωνικού συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ καθώς και του Δήμου Περιστερίου.

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο αντίστοιχα, δομές που λειτουργούν στο Περιστέρι και στόχο έχουν την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων της τοπικής κοινότητας.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Τοπικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-5771176 (www.kipoda.gr   www.edra-coop.gr  ).