ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ- «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»

Μετά από πρόσκληση του κου. Αλεξόπουλου Αλέξανδρου, διευθυντή του Συλλόγου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», στελέχη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Τράπεζα Χρόνου του Περιστερίου επισκέφτηκαν το νέο χώρο στον οποίο μεταστεγάστηκαν τα γραφεία του Συλλόγου και παρευρέθησαν στον αγιασμό τους.

Εκ μέρους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ» που μας προσκάλεσαν και μας υποδέχτηκαν στο χώρο τους. 

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στην άψογη υποδοχή όλων των μελών του ΔΣ αλλά και των εθελοντών του Συλλόγου προς το πρόσωπό μας.  Εστιάζουμε στην προθυμία των κου. Αλεξόπουλου Αλ.- διευθυντή, της κας. Μεταλληνού Β.- Προέδρου και της κας. Γκριέλα Ζ.- Γενικής Γραμματέως να μας ενημερώσουν για τις δράσεις του Συλλόγου.  Επίσης, ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους την κα. Σαχτούρη Γ.- Κοινωνική Λειτουργό και την κα. Συμιανάκη Άννα από το τμήμα Επικοινωνίας της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού με έντονη την παρουσία των εθελοντών που υποστηρίζουν το έργο της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «ΑΓΚΑΛΙΑ» είναι υπέρμαχος της ΖΩΗΣ.  Υποστηρίζει μέλλουσες μητέρες, με ποικίλες δυσκολίες, να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους.  Μόλις όμως γεννηθεί μια νέα ζωή συνεχίζει να είναι δίπλα της, ηθικά και υλικά.

Η «ΑΓΚΑΛΙΑ» πραγματοποιεί μια σειρά δράσεων για την επίτευξη των σκοπών της αυτών:

  • Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού (συμβουλευτική και νομική υποστήριξη, ιατρική υποστήριξη και παρακολούθηση εγκυμοσύνης, παροχή αγαθών κ.α)
  • Ομάδες (γονεϊκότητας και προγεννητικής, μητέρων, δημιουργικής απασχόλησης κ.α)
  • Προγράμματα αναδοχής

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου αναγνωρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου και θα είναι και έμπρακτα υποστηρικτής της.

Η Τράπεζα Χρόνου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργούν στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).