ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης και της συνεργασίας των Δικτύων Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης ανά την Ελλάδα, τα στελέχη της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου Σερρών προσέφεραν σε εκείνα της  αντίστοιχης δομής του Περιστερίου πολλών ειδών φάρμακα, τα οποία είχαν ιδιαίτερη ανάγκη πολλοί από τους ωφελούμενους της τελευταίας και είχαν ζητηθεί ουκ ολίγες φορές.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου Περιστερίου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους συναδέλφους της δομής των Σερρών και επιφυλάσσονται για παρόμοια χειρονομία στο μέλλον εφόσον υπάρξει ανάγκη, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για μια αποτελεσματική συνεργασία.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).