ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την κοινότητα, το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων και των εγκαταστάσεων του Συλλόγου Α.μ.ε.Α Δυτικού Τομέα που στεγάζονται στην οδό Πελασγίας 133 στο Περιστέρι. O Σύλλογος Α.μ.ε.Α Δυτικού Τομέα «Γέφυρα Ζωής» περιλαμβάνει νέους χώρους εθελοντικών δράσεων και γραφείων σε δύο επίπεδα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών και εφήβων με ειδικές ικανότητες.

Ο Πρόεδρος της «Γέφυρας Ζωής», κ. Διονύσης Γουράνιος, ανέφερε στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, οτι οι κύριοι στόχοι της «Γέφυρας Ζωής» είναι η μέριμνα για τα άτομα με νοητική υστέρηση & φάσμα αυτισμού. Επίσης στόχος της Γέφυρας ζωής δεν είναι να υποκαταστήσουμε τα κέντρα αποκατάστασης αλλά να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά δημιουργική απασχόληση και επιστημονική υποστήριξη τα απογεύματα της καθημερινότητας τους από εκπαιδευμένους εθελοντές.

Είναι ένας τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να γεφυρώσει την αγάπη και την φροντίδα των μελών και των εθελοντών της Γέφυρας Ζωής μέσω της ανιδιοτελούς τους προσφοράς, με τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Τέλος,από πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή που είχαμε από τον Πρόεδρο της Γέφυρας Ζωής κ. Διονύση Γουράνιο και από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι Δομές, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .