ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας επισκέφτηκαν στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου και ο συντονιστής του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης. Κατά τη διάρκεια του Εργαστηριακού Μαθήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Κοινωνικών Υπηρεσιών» είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους σπουδαστές για τις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας Περιστερίου και για τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου.

Οι σπουδαστές εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την παρουσία μας στο Τμήμα τους και με προσοχή παρακολούθησαν την παρουσίαση του Προγράμματός μας. Η δική μας αίσθηση από τη συνεργασία μας μαζί τους είναι ιδιαιτέρως θετική αφού έθεσαν εύστοχες ερωτήσεις για τη Δομή της Τράπεζας Χρόνου και παράλληλα εξέφρασαν εποικοδομητικές προτάσεις για τη συμμετοχή τους στην Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου.

Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια του Τμήματος, κα. Παπούλη Ελένη, για την υποδοχή της προς το πρόσωπό μας στη Σχολή και για την άψογη συνεργασία.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Τράπεζα Χρόνου λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr