ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ’’ΔΑΦΝΙ’’

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ’’ΔΑΦΝΙ’’

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων πρόσφερε το Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου στο φαρμακείο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής ‘’Δαφνί’’. Σκοπός αυτής της προσφοράς είναι η αξιοποίηση των συγκεκριμένων φαρμάκων από τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Το Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου συμβάλλει με αυτό τον τρόπο στη στήριξη των δημόσιων νοσοκομείων τα οποία την περίοδο αυτή αντιμετωπίζουν μεγάλες ελλείψεις σε φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).