ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΔΩΡΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΔΩΡΩΝ

Μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποίησε ο Δήμος Περιστερίου και συγκεκριμένα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου καθώς συμπεριέλαβε τα παιδιά των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη διανομή των πασχαλινών δώρων που πραγματοποιήθηκε στις 11 Απριλίου 2014 στο ΚΥΒΕ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη Ανδρέα , την Πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ κα. Κορόγιαννη Ξένη καθώς και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θεοδωράκο Τάσο για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Ο Δήμος Περιστερίου μοίρασε πασχαλινά δώρα (ρούχα , παπούτσια, λαμπάδες , τσουρέκια , σοκολατένια αυγά) σε εκατοντάδες παιδιά άπορων οικογενειών της πόλης του Περιστερίου.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .