ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ολοκληρώθηκε, σήμερα, με επιτυχία η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου για το Πάσχα 2014. Διανεμήθηκαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης κρέας, πασχαλινά αυγά, και τσουρέκι για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό και τις εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την συμπαράσταση της Προέδρου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου  κ. Κορόγιαννη Πολυξένης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου στηρίζει μηνιαία εκατοντάδες συμπολίτες μας προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .