ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Τον χώρο των Δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου επισκέφθηκε ο κ. Χρήστος Κουτσουρούμπας, Πρόεδρος της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων Περιστερίου. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν η πληρέστερη ενημέρωσή μας για τις δράσεις και τους σκοπούς του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι μια κίνηση για τους νέους και πρόκληση για τους μεγάλους. Ο Προσκοπισμός μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία στοχεύει στην ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών ώστε να καταστούν χρήσιμοι και υπεύθυνοι πολίτες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Χρήστο Κουτσουρούμπα  για την επίσκεψη του στο χώρο των Δομών μας και για τον τρόπο που μας παρουσίασε τη σημαντικότητα του έργου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Ο Προσκοπισμός είναι τρόπος ζωής και αξίζει να τον μεταδώσουμε στα παιδιά ωφελουμένων του Δικτύου μας.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .