ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και συγκεκριμένα τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου, επισκέφθηκαν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά με σκοπό να γνωριστούν οι δυο φορείς αλλά και να ενισχυθεί η προσπάθεια του Ιδρύματος, που φιλοξενεί ορφανά και άπορα κορίτσια. Στο Ίδρυμα προσφέρθηκαν, με τη μορφή δωρεάς, είδη ένδυσης και βιβλία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών που διαμένουν σ’ αυτό.

Τα μέλη, που απαρτίζουν το προσωπικό στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, υποδέχτηκαν τα στελέχη του Δικτύου με μεγάλη ευχαρίστηση, αποδεχόμενοι την προσφορά αυτή, που θα αξιοποιηθεί με το μέγιστο δυνατό τρόπο.

Η συνάντηση και η γνωριμία των δυο φορέων ελπίζουμε να αποτελέσει την απαρχή μιας καλής συνεργασίας που θα καταστεί ωφέλιμη και για τις δυο πλευρές. Σκοπός μας άλλωστε είναι η συνεισφορά στον συνάνθρωπο και αυτός είναι και το κίνητρο για οποιαδήποτε πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .