ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αποστολή Άνθρωπος» επισκέφτηκε στέλεχος της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου στο πλαίσιο της δικτύωσης των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας με υπηρεσίες και φορείς της ευρύτερης κοινότητας.

Η «Αποστολή Άνθρωπος» υλοποιεί το Πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε» υποστηρίζοντας ανασφάλιστα παιδιά με τα εμβόλια που απαιτούνται για τη διασφάλιση της καλής κατάστασης της υγείας τους.  Επίσης,το Πρόγρααμμα «Στηρί-ζουμε» καλύπτει ιατρικές ή και φαρμακευτικές ανάγκες απόρων συνανθρώπων μας.

Σε συνεργασία με την κα. Κουτσογιαννοπούλου- υπεύθυνη του Προγράμματος «Εμβολιά-ζουμε», συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των δύο φορέων, με απώτερο πάντοτε σκοπό την ωφέλεια ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας.  Την ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή στο χώρο της «Αποστολής Άνθρωπος» και για τις κατατοπιστικές τις πληροφορίες.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .