Συγκέντρωση τροφίμων στο Super Market «Σκλαβενίτη»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Συγκέντρωση τροφίμων στο Super Market «Σκλαβενίτη»

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου παρευρέθηκαν στο υποκατάστημα του Super Market «Σκλαβενίτη» στην οδό Γούναρη 10-12 στο Περιστέρι.

Σκοπός της κίνησης αυτής ήταν η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις Δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και η ευαισθητοποίηση τους για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο την κ.Λιόση, την υπεύθυνη του κεντρικού καταστήματος για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, όσο και τον κ. Ντονάδο, υπεύθυνο του υποκαταστήματος που επισκεφτήκαμε, για την στήριξη και την άψογη συνεργασία μας.

Το ενδιαφέρον και η προσφορά του κόσμου ήταν –για άλλη μια φορά- μεγάλη, συγκεντρώνοντας μια σημαντική ποσότητα τροφίμων και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε εγκάρδια. Τα τρόφιμα αυτά θα διατεθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου στην επόμενη διανομή.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .