ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το Κέντρο Υγείας Περιστερίου προσέφερε φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου. Τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου ευχαριστούν θερμά για την προσφορά αυτή, καθώς τα φάρμακα θα αξιοποιηθούν άμεσα για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων της δομής.

Το Κέντρο Υγείας έχει στηρίξει και στο παρελθόν το έργο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου μέσω αντίστοιχων προσφορών. Ελπίζουμε στη διατήρηση αυτής της συνεργασίας η οποία συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .