ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία την Τετάρτη στις 3 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Α.με.Α Δυτικού Τομέα «Γέφυρα Ζωής» διοργάνωσε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου. Τα στελέχη του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου παρευρέθηκαν σε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή. Tην εκδήλωση αυτή πλαισίωσαν παιδιά και νέοι από το Σύλλογο Γέφυρα Ζωής καθώς επίσης και εθελοντές όπως: Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές και αρκετοί άλλοι που με την ανιδιοτελή τους προσφορά στηρίζουν το έργο της «Γέφυρα Ζωής». Παρουσίασαν δρώμενα από τις καθημερινές δράσεις του Συλλόγου μέσα από ένα ξεχωριστό τρόπο αφήγησης ποιημάτων, παραμυθιών και τραγουδιών. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Διονύση Γουράνιο Πρόεδρο του Συλλόγου Γέφυρα Ζωής για αυτή την υπέροχη γιορτή και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .