ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. «ΚΛΙΜΑΚΑ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. «ΚΛΙΜΑΚΑ»

Η Μ.Κ.Ο. «ΚΛΙΜΑΚΑ» ως φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου & Κοινωνικού Κεφαλαίου για την Αντιμετώπιση του Κοινωνικού Αποκλεισμού, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Πλεόνασμα τροφής – Πλεόνασμα ζωής» διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη στις 31 Μαρτίου 2015 στο χώρο εκδηλώσεων “Impact Hub Athens” στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα υλοποίησης της Μ.Κ.Ο. που στόχο έχει το πολλαπλασιασμό του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις  και σε άλλους αρμόδιους φορείς.

Τα στελέχη του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου παρευρέθηκαν σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση που σκοπό έχει τη διαχείριση και αξιοποίηση του πλεονάσματος τροφίμων και γευμάτων προς όφελος των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .