ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2015

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων για το Πάσχα στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου. Τα προϊόντα τα οποία διανεμηθήκαν αφορούσαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης καθώς επίσης πασχαλινά τσουρέκια και πασχαλινά αυγά. Επίσης, τα μικρά παιδιά των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρέλαβαν πασχαλινές λαμπάδες και σοκολατένια αυγά, τα οποία προήλθαν από προφορές συμπολιτών μας και από χορηγίες ιδιωτικών επιχειρήσεων. Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη συμπαράσταση της Προέδρου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου κ. Κορόγιαννη Πολυξένη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά  τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».