«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στον σταθμό του μετρό «Αγίου Αντωνίου» με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για συγκέντρωση τροφίμων από 21 έως 22/9 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Ορχομενού 8. Τα τρόφιμα θα προσφερθούν στους ωφελούμενους του Προγράμματος, οι οποίοι ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. 

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .