ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ

«ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία και με την ένθερμη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Ημερίδα που διοργάνωσε το Γραφείο Διαμεσολάβησης την Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου με θέμα «Αναζήτηση εργασίας στην περίοδο της κρίσης: μέθοδοι αναζήτησης, εύρεσης εργασίας και σύνταξη βιογραφικού σημειώματος» στο Νέο Δημαρχείο του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με την ΑDECCO.

Βασικοί ομιλητές στην ημερίδα ήταν η κα. Γεωργία Αλεξοπούλου (Recruitment Manager) και η κα. Ευαγγελία Μενέγου (Recruitment Officer), εκπρόσωποι της εταιρείας Adecco. Η Adecco είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε η κα. Σοφία Τσικρικά, διοικητικό στέλεχος του Γραφείου Διαμεσολάβησης, όπου μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε, συντόνισε την διεξαγωγή της ημερίδας.

Τα στελέχη της Adecco αναφέρθηκαν στις σύγχρονες μεθόδους αναζήτησης εργασίας και στον τρόπο με τον οποίο θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου δεδομένου ότι το εργασιακό πλαίσιο έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές λόγω της ισχύουσας οικονομικής κατάστασης την τελευταία πενταετία. Μετά το τέλος της παρουσίας οι παρευρισκόμενοι έθεσαν καίριες ερωτήσεις και υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .