ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ

«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

Σημαντική ήταν η προσέλευση συμπολιτών μας που με την παρουσία τους τίμησαν την ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου με θέμα «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο ΚΥΒΕ, Εθνάρχου Μακαρίου 1.

Ο βασικός ομιλητής που έθεσε και ανάλυσε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά όποιον έχει ανάγκη καθώς και όποιον είναι πρόθυμος να βοηθήσει, ήταν ο κος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε η κα Σταυρούλα Χατζή, διοικητικό στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό και μια αναφορά στις δράσεις και τον σκοπό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συντόνισε την διεξαγωγή της ημερίδας.

Ο κος Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στη σύσταση, τη λειτουργία, τις δράσεις, τις δυσκολίες και τις επιτυχίες της προσπάθειάς τους.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .