ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ONE FOR ONE»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ONE FOR ONE»

Τα ωφελούμενα παιδιά των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας Περιστερίου προμηθεύτηκαν παπούτσια χάρη στη δράση “One for One” της εταιρείας TOMS.

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» η οποία υλοποιεί άρτια την εν λόγω δράση σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές της Ένωσης, κυρίες Μαρίνα Βασιλείου, Μαριαλένα Μιναίδη, Έρρικα Οικονόμου, Άννα Τσάρη καθώς και τον κύριο Γιώργο Ανδρίτσο για τα ευγενικά αισθήματα και την άκρως θετική διάθεση που επέδειξαν προς τα παιδιά.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .