ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΟΜΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΟΜΩΝ

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου την Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015. Πλήθος κόσμου, καθώς και επίτιμοι προσκεκλημένοι παρευρέθηκαν  στην εκδήλωσή μας, εκφράζοντας έμπρακτα για μία ακόμα φορά  με την παρουσία τους την στήριξή τους στη λειτουργία και στο έργο των δομών μας.

Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Γρηγόριος από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, όπως επίσης και οι εξής Αντιδήμαρχοι Περιστερίου: η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού κα. Μαρία Τσιώτα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Λύκος και η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας κα. Πολυξένη Κορόγιαννη. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους μαζί, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για την καθημερινή και συνεχή στήριξή τους, η οποία έχει αποδειχθεί πολύτιμη για την εξέλιξη του έργου μας. 

Επίσης παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε ολόψυχα για αυτό ο κ. Παναγιώτης Βικτωράτος Πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Περιστερίου, οι κ. Κατακουζηνός Γεώργιος και Σταματελάτος Νικόλαος από το Κέντρο Ημέρας «ΙΑΣΙΣ», ο κ. Γεώργιος Μπανιώκος και η κα. Σοφία Εσπινόσα από την Φαρμακευτική Εταιρεία «ΚΑΡΙΤΑΣ», οι κ. Αλέξανδρος Αλεξόπουλος και Απόστολος Κοκκίνης, όπως και οι κ. Κατερίνα Πουρνάρα και Κατερίνα Ιωάννου από το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «ΑΓΚΑΛΙΑ». Μαζί μας ακόμα ήταν ο κ. Διονύσιος Γουράνιος και η κα. Ρούλα Τζέμη από το Σύλλογο για άτομα με ειδικές ανάγκες «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ». Η κα. Νάντια Ζιαγκούβα από το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η κα. Κική Βολάκου από την «Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε», η κα. Αναστασία Καπάτου από τη σχολή ξένων γλωσσών «ΚΑΠΑΤΟΥ», η κα. Στέλλα Δαγλαρτζή και ο κ. Εξερτζόγλου από το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τέλος παρευρέθη και ο κ. Γεώργιος Ζαφειρακίδης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας.

Η Πρόεδρος της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. κα. Βασιλική Θώδα, ο συντονιστής του προγράμματος του Τοπικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης και η Πρόεδρος της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ κα. Μαρία Κερασόγλου ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και δύναμη στο δύσκολο αυτό λειτούργημα που έχουμε αναλάβει.

Οι εργαζόμενοι των Δομών με τη σειρά μας ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

 

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .