Επίσκεψη στις δομές της Daniela Bernaschi

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

Επίσκεψη στις δομές της Daniela Bernaschi

Την Τετάρτη 01/11/2017 και Πέμπτη 02/11/2017 οι Δομές Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου υποδέχθηκαν την κ. Daniela Bernaschi, Ph.D candidate in Political and Social Change University of Florence and Turin (Italy). Η κ. Bernaschi στα πλάισια της έρευνάς της ως προς την αναγκαιότητα και λειτουργία δομών παρόμοιας αιτιολογίας, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των δομών μας και μίλησε με το προσωπικό και τον συντονιστή του προγράμματος κ. Μαργαρώνη Παναγιώτη. Παρακολούθησε την προετοιμασία των γευμάτων και τη διαδικασία διανομής τους.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο είναι απαραίτητη η διασύνδεση και η επικοινωνία μεταξύ ομόλογων δομών έτσι ώστε να πετύχουμε όλοι τα καλύτερα δυνατά απότελέσματα κατά την εξέλιξη του έργου μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Ph.D Daniela Bernaschi για το ενδιαφέρον και την καλή διάθεση καθώς ελπίζουμε ότι  η συμβολή της στο έργο μας θα είναι σημαντική.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.