ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περιστερίου για το μήνα Σεπτεμβρίο. Τα προϊόντα διανεμήθηκαν στους ωφελούμενούς μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος, γεγονός π/ου αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός υφίστανται στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου Δήμου Περιστερίου στηρίζει σε μηνιαία βάση εκατοντάδες κατοίκους, προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές και χορηγίες.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5757209 και στo e-mail pantopolio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Ορχομενού 8, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-16:00 και Σάββατο 9:00-14:00.