ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ‘Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

‘Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’

 

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ‘ Ο κόσμος του παιδιού ‘ πρόσφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών βασικής υγιεινής στη Δομή Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου. Μέσα σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον, τα κέντρα προσχολικής αγωγής κι εκπαίδευσης δημιουργούν τις κατάλληλες ευκαιρίες για τη σωστή κοινωνικοποίηση και ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού.

Τα εν λόγω είδη θα  καλύψουν τις ανάγκες των ωφελούμενων, των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου και θα δώσουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς, συμπαράστασης και αρωγής προς τον συνάνθρωπό μας.  Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά και πράξη ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5757209 και στo e-mail pantopolio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Ορχομενού 8, Τ.Κ. 121-34, Περιστέρι.